Hogyan táplálkozz a genetikai kódodnak megfelelően és élj egy sokkal egészségesebb és energikusabb életet?

– Életmódváltás mesterfokon egy napos intenzív tréning –

Te is..

Megelégelted a fogyókúrázást és inkább egészségesen akarsz jól kinézni?

A „jojó” effektus áldozata vagy és képtelen voltál eddig hosszú távon jó formában maradni?

Krónikus fáradtsággal és lehangoltsággal küzdesz?

Jobb egészségi állapotra és teljesebb életre vágysz?

Állandó harcban állsz a stresszel?

Mind mentálisan, mind fizikálisan a legjobb formádba akarsz kerülni?

Változtatni akarsz rossz szokásaidon, de eddig még nem sikerült?

Hogyan indulj el az egészségtudatossá válás útján, táplálkozz genetikai típusodnak megfelelően, egészségesen és kezdj el okosan sportolni?

A nap folyamán dolgozunk a stressz szinted csökkentésén, az énképeden, a hiedelmeiden. Megtanulhatod hogyan alakítsd úgy az életed, hogy könnyedén indulj el az egészségtudatossá válás útján.

Segítségünkkel eligazodhatsz a táplálkozási útvesztőkben, iránymutatást kaphatsz a testmozgás terén és elsajátíthatod a sikeres és tartós életmódváltás kezdeti lépéseit.

Itt a helyed, ha

Egy stabil alapra vágysz az életmódváltás területén, melyre bátran építkezhetsz

Segíteni szeretnél szeretteidnek is közelebb kerülni az egészségtudatos életmódhoz a megszerzett információk által

Szívesen részese lennél egy jó hangulatú tréningnek

Szeretnéd megtalálni a kulcsokat az életmóváltásod sikerességéhez

Szeretnéd megtudni, hogyan takaríthatsz meg időt és energiát egy egészségtudatos életmód által

Olyan tudás birtokába szeretnél jutni az életmódváltás területén, amelyet még csak kevesen tudnak

Szeretnéd könnyedén és erőfeszítések nélkül teljesíteni a mindennapi kihívásokat

Sok fogyókúrázó visszahízza, amit leadott, mert egyedül a súlyveszteségre figyel. Tűzd inkább ki célodul a tökéletes testsúlyt. Bármire koncentrálsz is, azt fogod bevonzani. Így működik a törvény.

Rhonda Byrne

Best-seller író

Tematika

Az egészséges életmód fő elemei és gátló tényezői

Genetikai kódnak megfelelő testedzés

A stressz kiváltó okai, fajtái, hatásai és kezelése

Az egészségtudatos gondolkodásmód kialakításának lépései

A gondolatok és érzelmek hatása a biológiánkra

Genetikai kódnak megfelelő táplálkozás

A szokásmegváltoztatás sikerének kulcsa

A trénerek

Szántai Zsolt

BodyWakes alapító, egészségmentor, az “Életmódváltás mesterfokon” című könyv írója

10 évvel ezelőtt még személyi edzőként dolgoztam. Majd több fitnesz és sport komplexumot is vezettem. Később meghonosítottam Magyarországon egy, a világon egyedülálló táplálkozási módszert, amire felépítettem egy franchise rendszert.

Több mint 10.000 embernek mutattam közvetlenül és közvetetten utat a táplálkozási útvesztőkben. Majd felismertem, hogy mondhatok én bármilyen jó tanácsot, ha az ember, fejben nincs rendben, akkor nem fog eredményt elérni. Ezért feleségemmel, Csonka Enikővel létrehoztam egy komplex életmódváltó programot BodyWakes néven, ahol egyszerre foglalkozunk a gondolkodásmód, a táplálkozás és a testedzés területeivel 100%-ban személyre szabottan.

Hitvallása

Egészségmentorként hiszek abban, hogy az egészségtudatos életmód tanulható. Életünket nem a véletlenszerű egybeesések alakítják, mint ahogy egy betegség vagy a túlsúly kialakulása sem külső hatások eredménye. Gondolataink, érzelmeink, szavaink és tetteink határozzák meg azt, hogy hol tartunk és milyen minőségben éljük életünket.

Ha pozitív változást akarunk előidézni, akkor változtatnunk kell berögzült szokásainkon és újakat kell beépítenünk az életünkbe. Ehhez pedig tudatosság kell, a tudatosság alapja pedig az, hogy tudjuk, mit akarunk elérni, azért hajlandóak vagyunk tenni is és megismerni önmagunkat.

csonka-eniko

Szántai Csonka Enikő

BodyWakes alapító, egészségmentor, táplálkozási szakértő, fitness szakember, fitness modell világkupa győztes

Végzettségét tekintve személyi edző, gflex oktató, preventív gerinc tréner. Több mint 8 éve foglalkozik edzéstartással és csoportos órákkal, mellette pedig tanárként is részt vesz az IWI edzőképzésében.

Az edzősködés mellett a versenyzőként is megmérette magát, ahol kiemelkedő sikereket ért el. Megannyi eredménye mellett fitness modell világkupa győztes, 3-szoros magyar bajnok és az amerikai Arnold Classic top 10 döntőse is volt. A testedzés területét túllépve, mély ismereteket és tapasztalati tudást halmozott fel a táplálkozás és a mentális önfejlesztés területén is. Szántai Zsolt boldog felesége és két közös gyermekük büszke édesanyja.

Hitvallása

Filozófiám, hogy úgy, ahogyan a táplálkozásunkra való odafigyelés, úgy a sport is életünk részét kell, hogy képezze. A kulcs az életmódváltásban van, hosszú távon csak ez hozza meg az elvárt és tartós eredményt. Ahhoz, hogy ezt be tudjuk építeni a mindennapjainkba, óriási önfegyelem és kitartás szükséges.

Mindent el lehet érni, csak akarni kell, ki kell tűzni a célokat és tenni kell érte nap mit nap. Ez igaz az élet minden területére, így nem kivétel az egészségünk sem. Akármennyi éves is vagy most, nagyon nem mindegy, hogy milyen minőségben éled az életed, és milyenben szeretnéd.

Hol és mikor?

Helyszín:

Medcity Egészségközpont

1044 Budapest, Megyeri út 53.

Időpont:

2019. február 10. vasárnap 10h-18h-ig

Jelentkezési határidő: 2019. február 07. csütörtök éjfél

Mennyibe kerül a tréning?

Az egész napos tréning díja 2019. január 31. éjfélig 19.900 Ft / fő helyett most 14.900 Ft / fő

2019. január 31. után a részvételi díj 19.900 Ft / fő

100% pénz-visszafizetési garancia

A teljes tréningre 100% Garanciát vállalunk!

Ha bármilyen oknál fogva nem vagy megelégedve a tréninggel, akkor kérdés nélkül visszafizetjük az árát és megköszönjük a bizalmat, amit megszavaztál nekünk. Így tehát kockázatmentesen tudod megrendelni az előadást!

Miért merünk ilyen garanciát adni? Mert biztosak vagyunk abban, hogy amit az előadás által kapni fogsz, az sokszorosan megéri majd neked, mint az ára és az idő, amit beleteszel.

Mit mondanak mások?

Abban a szerencsében van részem, hogy nem csak szakmai szemmel tudtam a könyvet olvasni és értékelni, hanem mint egy aktív életmódváltó is. A rendszer, amit a Zsolt kidolgozott szakmailag is jól megalapozott és teljes egészében működő képes rendszer. Az egészségemet, vitalitásomat visszahozta és ezáltal az életemet is megváltoztatta.

Farkas János

Motivációs tréner, szokás változtatási specialista

35 éve dolgozom belgyógyász, kardiológus és foglalkozás egészségügyi orvosként és ezáltal az egészségügy és a magyar emberek egészségi állapotának és gondolkodás módjának – életmódjának széles palettájára van rálátásom. Kezdetekben még elsődlegesen a betegeim vergődéseit láttam a súly problémák, a diéták,és a rendszeres mozgás kérdésével kapcsolatban. Gondjaim voltak, mint diétetikai és életmód tanácsadó orvos, mert nem tudtam igazán tartós eredményeket, biztos sikert garantáló módszereket ajánlani. Aztán az életkorom előre haladtával már személyesen én is beléptem az útkeresők csapatába és a betegeimmel konzultálva próbálkoztam százféle programmal… Törtem a fejem, hogy hogyan tudnék előre lépni és a sok általános tanács és elv helyett egy egyedi, személyre szabott programot javasolni és kipróbálni. Ekkor jött a találkozás egy életmódjában-megjelenésében teljesen pozitívan megváltozott ismerősünkön keresztül Zsolt és Enikő módszerével. Elmentem egy szombat délelőttön előadásukra, még az utolsó pillanatban is kétkedve, hogy orvosként mit keresek én itt, nekem kéne oktatni, nem engem…. A három előadásból álló konferencia azonban meggyőzött arról, hogy így kell kezdeni az életmódváltást!

Dr. Rúzsás Éva

Belgyógyász, kardiológus Foglalkozás egészségügyi szakorvos Orvos igazgató és Életmódváltó

Az élet minden területén, így ha az életmódról van szó, akkor is igaz, hogy nem az kerül sokba, amit nem tudsz, hanem az, amit rosszul tudsz. Ha igazán elszántad magad az életmódváltásra, válaszd ehhez a legprofibb egészségmentort Szántai Zsolt barátom személyében!

Szabó Péter

Motivációs előadó, tréner, és a többszörös bestseller, az Állj félre a saját utadból! című könyv szerzője