Holisztikus táplálkozási ismeretek képzés felvétele

– 5 részes, több, mint 30 órás videóanyag  –

Kinek szól ez a tudásanyag?

Elsősorban azoknak, akik érdeklődnek a természetgyógyászat és a táplálkozástudomány iránt, valamint a holisztikus gyógyászat iránt.

Mit tartalmaz az anyag?

Az 5 alkalmas, több, mint 30 órás képzési anyag felvételeit.

*Jegyzeteket, valamint egyéb – a felvételek során elhangzott – segédanyagokat nem áll módunkban kiadni.

Tartalom

I. Nap

 

Holisztikus táplálkozás fogalma, jelentősége és tartalma
Gyomor és bélrendszer egészsége az anyagcseretípusok tükrében

Előadó: Szántai Zsolt és Bartalis Bertalan

II. Nap

 

Mellékvese egészsége és a cukoranyagcsere az anyagcseretípusok tükrében

Előadó: Dr. Rusvai Beáta és Szántai Zsolt

III. Nap

 

Pajzsmirigy egészsége az anyagcseretípusok tükrében

Előadó: Szántai Zsolt és Árvay Bálint

IV. Nap

 

Elhízás az anyagcseretípusok tükrében

Előadó: Dr. Rusvai Beáta és Szántai Zsolt

V. Nap

 

Esettanulmányok elemzése holisztikus szemlélettel

Előadó: Szántai Zsolt

Oktatóink

Szántai Zsolt

BodyWakes alapító, egészségmentor, holisztikus táplálkozási szakértő, az “Életmódváltás mesterfokon” című könyv írója

10 évvel ezelőtt még személyi edzőként dolgozott. Majd több fitnesz és sport komplexumot is vezetett. Később meghonosított Magyarországon egy, a világon egyedülálló táplálkozási módszert, amire felépített egy franchise rendszert. Több mint 10.000 embernek mutatott közvetlenül és közvetetten utat a táplálkozási útvesztőkben.

Majd felismerte, hogy mondhat bármilyen jó tanácsot, ha az ember, fejben nincs rendben, akkor nem fog eredményt elérni. Ezért feleségével, Csonka Enikővel létrehozott 2014-ben, egy komplex életmódváltó programot BodyWakes néven, ahol egyszerre foglalkoznak a gondolkodásmód, a táplálkozás és a testedzés területeivel 100%-ban személyre szabottan, az egyéni genetikai kód figyelembe vételével. Boldog férj és 5 gyermek büszke édesapja.

Bartalis Bertalan

BodyWakes egészségmentor, Holisztikus táplálkozási tanácsadó, BodyWakes Nagykövet, Okleveles agrármérnök, Szakmai asszisztens

Bertalan az élet értelmének és értékének mélyebb kutatását a 2003-ban történt agyműtéte utáni csodás felépülés és élmények hatására kezdte el.

Egyetemi tanulmányait a Pannon Egyetem Georgikon Karán végezte, ahol Állattenyésztő mérnöki és Agrármérnöki diplomákat szerzett és takarmányozási, illetve élettani területen végzett kutatómunkát. Egyetemi évei alatt kezdte el a növényi-, állati-, és emberi élettan összefüggéseinek átható tanulmányozását és felismerte, hogy mélységeiben érti a sejtanyagcserét.

Az ezt követő években munkája mellett folyamatosan kutatta a betegségek kialakulásának fizikai, lelki és szellemi okait egyaránt. Tapasztalatai és felismerései hatására döntötte el, hogy embertársainak szeretne segíteni.

E döntését követően talált rá a BodyWakes-re és iratkozott be az Életmód Akadémiára. A tanulás mellett elkezdődött a közös szakmai együttműködés. Bertalannak webshop manageri tapasztalatai is vannak, így a webáruház teljes körű irányítását és működtetését vállalta.

Árvay Bálint

Okleveles funkcionális táplálkozási tanácsadó, A BodyWakes Szakmai Kutató Csoport tagja, a Jódpótlás tudományos alapokon Facebook-csoport vezetője

Saját és családunkban felmerült összetett egészségügyi kihívások irányították rá a figyelmemet a funkcionális szemléletre s tereltek aztán arra az útra, melyen jelenleg munkahelyi elfoglaltságaim mellett a tanító szolgálat jegyében járok. A mögöttes okok és összefüggések tanulmányozása s az egészségtudatos gondolkozás azóta életem részévé vált.

A “Humán anyagcseretípusok és azok táplálkozási irányelvei” illetve a “Holisztikus táplálkozási ismeretek” kurzusokat végeztem idáig az Életmód Akadémián, ez utóbbinál részt vettem az ortomolekuláris jódpótlás tanításainak szakszerű integrálásában is.
Mottóm: “Használd a kihívásaidban rejlő energiát arra, hogy megtanuld a leckét és segíts vele magadon és másokon egyaránt.”

Dr. Rusvai Beáta

Gyermekgyógyász szakorvos, Egészségügyi közgazdász és menedzser, Természetgyógyász, Okleveles funkcionális táplálkozási tanácsadó, Okleveles Holisztikus táplálkozási tanácsadó, Hormonegyensúly tanácsadó, a Magyar Életmód Orvostani Társaság tagja

Orvosi diplomámat 1998-ban a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, egészségügyi közgazdász és menedzser diplomámat 2000-ben a Szegedi Tudományegyetemen szereztem. 2008-ban csecsemő- és gyermekgyógyász szakvizsgát tettem. 18 éves tapasztalatom van a gyógyítás területén. Dolgoztam gyermekkórházakban, és újszülött-koraszülött osztályokon is, jelenleg magánpraxisban fogadom a gyógyulni vágyó gyermekeket és felnőtteket. Mindig is érdekeltek a természetes gyógymódok.

Munkám során holisztikus szemlélettel dolgozom, mindig az egész embert figyelem, test-lélek-szellem síkon, és ötvözöm a nyugati és keleti gyógymódokat.

A felvétel díja, mely a 30 órás videóanyagot tartalmazza

125.000 Ft

Jelentkezés