Az egészség mindenkié tudássorozat keretén belül:

Immunerősítésről holisztikus szemlélettel
Egész napos online előadás felvétele nemcsak szakembereknek

Kinek szól ez az előadás?

Elsősorban azoknak, akik érdeklődnek a természetgyógyászat, a táplálkozástudomány és holisztikus gyógyászat iránt, valamint azon magánszemélyeknek is, akik a természetes megoldásokat preferálják és jobban megismernék immunrendszerük csodálatos működését.

Vírusok, baktériumok, különböző kórokozók folyamatosan körülvesznek minket.
Adódhatnak külső kihívások, a körülmények is változhatnak, hiszen semmi sem statikus, és mi azt érezhetjük, hogy kiszolgáltatottak vagyunk ezen tényezőknek és tehetetlenül sodródunk az eseményekkel.
Jogos lehet a kérdés, hogy akkor mit tegyünk? Hogyan előzzük meg azt, hogy egy-egy fertőzés esetlegesen ledöntsön a lábunkról? Az utóbbi években ez a kérdés különösen központi szerepet tölt be az életünkben.
Hagyományos nézőpont szerint több dolgot is megtehetünk, mégis összességében véve sokszor csak bízunk a szerencsében, hogy minket talán elkerül a betegség, és titkon reménykedünk, velünk ilyen szörnyűség nem történhet. Közben viszont rettegünk is, hallva a híreket, olvasva a beszámolókat, látva a borzalmakat. Egyre jobban úrrá lesz rajtunk a félelem, ami olykor átcsap pánikba, itt a vég!
Jó hírünk van! VAN VÁLASZTÁSUNK!
Mivel nem steril környezetben élünk, ezért szervezetünk nap mint nap kórokozók, azaz patogén mikroorganizmusok tömkelegével érintkezik. Ezek lehetnek pl. vírusok, gombák, baktériumok. Ha egy patogén kórokozó bejut a szervezetbe, akkor az immunrendszer aktivizálódik és védekezni kezd. Ugyanis az immunrendszerünk alapvető programja, hogy minket megvédjen bármi áron, de természetesen ahhoz, hogy ezt az állapotot fenn is tudja tartani, szüksége van a támogatásunkra, és hogy ne gyengítsük az életmódbeli szokásainkkal.
Tehát egy nagyon összetett és hatékony védelmi rendszerrel vagyunk ellátva. A kulcs abban van, hogy az immunrendszerünk mennyire eredményesen tudja felvenni a harcot a betolakodókkal. Van, akinek erősebb a védekező rendszere, van, akinek gyengébb. Ez nagyon sok mindentől függ.
Egyrészt vannak nehezen befolyásolható tényezők, melyek adottak az egyén számára (kaptuk, szereztük), másrészt olyan tényezők, melyek dinamikusan befolyásolhatóak életmódunkkal.
Hogy mely tényezők befolyásolják immunrendszerünk erősségét? Mit tehetünk meg a mindennapokban megelőzésképp, és hogyan vehetjük fel a harcot a valódi kihívások közepette ahelyett, hogy csak beletörődnénk az adott helyzetbe?

Erről igyekszünk egy átfogó képet adni Neked egy teljes napon át.

Ajánljuk ezt a tudásanyagot:

holisztikus szemléletű orvosoknak, dietetikusoknak, egészségügyi szakembereknek,

természetgyógyászoknak, terapeutáknak,

integratív szemléletű pszichológusoknak, pszicho terapeutáknak,

táplálkozási tanácsadóknak,

coachoknak,

magánembereknek, akiket érdekel az immunrendszer működése és nyitottak a természetes megoldásokra is

Milyen témákra számíthatsz a közel 6,5 órás felvétel során?

Mik azok a mikroorganizmusok?

 • Baktériumok
 • Gombák
 • Paraziták
 • Vírusok (beleértve a Covid-19-et is)

Patogén kórokozók és a természetes környezet

Az immunrendszer működése

Adott tényezők, melyek befolyásolják az immunrendszerük erősségét

 • Genetikai adottság
 • Veleszületett, illetve csecsemőkorban szerzett immunitás mértéke

Életmódbeli tényezők, melyek hatnak az immunrendszerünk erősségére

 • A szervezet belső egyensúlyának mértéke
 • A szervezet sejtjeinek energia ellátottsága
 • A szervezet energia egyensúlya
 • Immunrendszer terheltsége

A stressz hatása az immunrendszerre

Autoimmunitás

Az immunrendszer csökkent működése

Krónikus betegségek és az immunrendszer összefüggései

Élettani folyamatok jelentősége az immunrendszer működéséhez

 • Mitokondrionális aktivitás
 • Telomeráz enzim aktivitás
 • Antioxidáns rendszer
 • Regenerációs mutatók
 • Antistressz hormonszintek

Immunrendszer erősítésének gyakorlati megközelítése holisztikus szemlélettel

 • Lelki sík
  • Immunszupresszív hatású lelki tényezők feloldása
  • A meditáció pozitív hatása az immunrendszerre
  • Érzelmi blokkoldás
 • Mentális sík
  • Tudatos életvitel kialakításának kulcslépései
 • Fizikai sík
  • Immunerősítést célzó gyakorlatok, mint például légzés, alvás és pihenés, táplálkozás, étrend-kiegészítők, gyógyteák, egyéb eljárások, testmozgás

Poszt-Covid protokoll

Kérdések és válaszok

Szakértőink

Szántai Zsolt

BodyWakes alapító, egészségmentor, táplálkozási szakértő, az Életmódváltás mesterfokon című könyv írója és A tudat hatalma című könyv társszerzője

Több, mint 12 éve mutat utat csapatával az egészségtudatos gondolkodásmód, a személyre szabott táplálkozás és testedzés területeit lefedve.
Közvetlenül és közvetetten több tízezer embernek segített elérni a jó egészséget, a magas energiaszintet és az ideális formát. Az munkája során alkalmazott speciális módszertanában ötvözi az integratív szemléletű és holisztikus megközelítésű eljárásokat, ahol központi elv, az egyénre szabottság.

Tudását és tapasztalatait oly mélységekbe és szélességekbe integrálta, hogy tanításai hazai és nemzetközi szinten is széles platformot kaptak. Előadásaival, tréningjeivel bejárta Európát, az ország és a világ több pontjáról érkeznek hozzá kliensek személyes tanácsadásokra. A BodyWakes Életmód Akadémia társalapítója és vezető tanára, valamint a magyarországi Integratív Medicína meghívott oktatója.

Dr. Rusvai Beáta

Gyermekgyógyász szakorvos, Egészségügyi közgazdász és menedzser, Természetgyógyász, Okleveles funkcionális táplálkozási tanácsadó, Okleveles Holisztikus táplálkozási tanácsadó, Hormonegyensúly tanácsadó, a Magyar Életmód Orvostani Társaság tagja

Orvosi diplomámat 1998-ban a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, egészségügyi közgazdász és menedzser diplomámat 2000-ben a Szegedi Tudományegyetemen szereztem. 2008-ban csecsemő- és gyermekgyógyász szakvizsgát tettem. 18 éves tapasztalatom van a gyógyítás területén. Dolgoztam gyermekkórházakban, és újszülött-koraszülött osztályokon is, jelenleg magánpraxisban fogadom a gyógyulni vágyó gyermekeket és felnőtteket. Mindig is érdekeltek a természetes gyógymódok.

Munkám során holisztikus szemlélettel dolgozom, mindig az egész embert figyelem, test-lélek-szellem síkon, és ötvözöm a nyugati és keleti gyógymódokat.

A felvétel díja


39.800 Ft helyett
50% kedvezménnyel
19.900 Ft

*A felvétel kizárólag a videós anyagot tartalmazza. A prezentáció kivonatát nem. Azt külön van lehetőség megvásárolni.

Élmény garancia

A képzésre 100% Garanciát vállalunk!

Ha bármilyen oknál fogva nem vagy megelégedve a felvétellel, akkor kérdés nélkül visszafizetjük az árát és megköszönjük a bizalmat, amit megszavaztál nekünk. Így tehát kockázatmentesen tudsz hozzáférni a tudásanyaghoz.

Miért merünk ilyen garanciát adni? Mert biztosak vagyunk abban, hogy amit az előadás által kapni fogsz, az sokszorosan megéri majd neked, mint az ára és az idő, amit beleteszel. Tarts velünk!

„Az egészség a korona az ember fején, de csak a beteg láthatja!”