Mi lenne, ha néhány kattintással hozzáférhetnél az ideális testsúly, jó egészség és magas energiaszint elérésének és megtartásának titkához?

Te is..

Súlyproblémával küzdesz?

Formálódni akarsz?

Egészséges életet szeretnél?

Egészséges gyerekeket szeretnél?

Növelni szeretnéd az energiaszinted?

Változtasd meg a gondolkodásmódod és megváltozik az életed!

Nézd meg online előadásunkat és kezedbe adjuk a megoldás kulcsát!

A tartós eredmény eléréséhez bizony meg kell változtatni a gondolkodásmódot, rendbe kell tenni a táplálkozást, és el kell kezdeni okosan sportolni!

Fogyókúra helyett válaszd az életmódváltást, melynek első lépéseként rendeld meg online előadásunkat!

Az élet minden területén, így ha az életmódról van szó, akkor is igaz, hogy nem az kerül sokba, amit nem tudsz, hanem az, amit rosszul tudsz. Ha igazán elszántad magad az életmódváltásra, válaszd ehhez a legprofibb egészség mentort Szántai Zsolt barátom személyében!

Szabó Péter

Motivációs előadó, tréner, és a többszörös bestseller, az Állj félre a saját utadból! című könyv szerzője.

Miért érdemes megrendelned az online előadást?

Alapvető szempont, hogy sem mentálisan, sem fizikálisan nem vagyunk egyformák.

Szeretnénk megmutatni neked: Ahhoz, hogy fitt, egészséges legyél, és jól érezd magad a bőrödben, nem a különböző fogyókúrákon keresztül vezet az út.

Előadásunknak köszönhetően az életmódváltás 3 kulcsterületét érintve – gondolkodásmód, táplálkozás és testedzés – olyan tudás birtokába kerülhetsz, aminek segítségével könnyedén és hatékonyan érheted el vágyaid.

Hiszen nem csak megmutatjuk az utat, hanem meg is tanítjuk azt, hogyan kell ezeket alkalmazni a hétköznapokban és életed részévé, új szokásoddá tenni, egy egészségtudatos élet kialakítása érdekében.

Célunk az, hogy a program befejezése után „önjáróvá” válj az új életviteled jegyében!

Az előadók

Szántai Zsolt

BodyWakes alapító, egészségmentor, táplálkozási szakértő, fitnesz szakember, az Életmódváltás mesterfokon című könyv írója

10 évvel ezelőtt még személyi edzőként dolgozott. Majd több fitnesz és sport komplexumot is vezetett. Később meghonosított Magyarországon egy, a világon egyedülálló táplálkozási módszert, amire felépített egy franchise rendszert. Több mint 10.000 embernek mutatott közvetlenül és közvetetten utat a táplálkozási útvesztőkben. Majd felismerte, hogy mondhat bármilyen jó tanácsot, ha az ember, fejben nincs rendben, akkor nem fog eredményt elérni. Ezért feleségével, Csonka Enikővel létrehozott 2014-ben, egy komplex életmódváltó programot BodyWakes néven, ahol egyszerre foglalkoznak a gondolkodásmód, a táplálkozás és a testedzés területeivel 100%-ban személyre szabottan, az egyéni genetikai kód figyelembe vételével. Boldog férj és 4 gyermek büszke édesapja.

csonka-eniko

Csonka Enikő

BodyWakes alapító, egészségmentor, táplálkozási szakértő, okleveles funkcionális táplálkozási tanácsadó, fitness szakember, fitness modell világkupa győztes

Végzettségét tekintve személyi edző, gflex oktató, preventív gerinc tréner. Több mint 8 éve foglalkozik edzéstartással és csoportos órákkal, mellette pedig tanárként is részt vesz az IWI edzőképzésében. Az edzősködés mellett a versenyzőként is megmérette magát, ahol kiemelkedő sikereket ért el. Megannyi eredménye mellett fitness modell világkupa győztes, 3-szoros magyar bajnok és az amerikai Arnold Classic top 10 döntőse is volt. A testedzés területét túllépve, mély ismereteket és tapasztalati tudást halmozott fel a táplálkozás és a mentális önfejlesztés területén is. Szántai Zsolt boldog felesége és két közös gyermekük büszke édesanyja.

Mennyibe kerül az előadás?

A 180 perces szakmai és motivációs előadás díja 7.900 Ft helyett most 4.900 Ft

A megrendelést követően e-mailben küldünk egy egyedi hozzáférést az online előadáshoz, amit így akár többször, bármikor, bárhol, korlátlanul elérhetsz és megnézhetsz.

100% pénz-visszafizetési garancia

A teljes előadásra 100% Garanciát vállalunk!

Ha bármilyen oknál fogva nem vagy megelégedve az előadással, akkor kérdés nélkül visszafizetjük az árát és megköszönjük a bizalmat, amit megszavaztál nekünk. Így tehát kockázatmentesen tudod megrendelni az előadást!

Miért merünk ilyen garanciát adni? Mert biztosak vagyunk abban, hogy amit az előadás által kapni fogsz, az sokszorosan megéri majd neked, mint az ára és az idő, amit beleteszel.