NOW Super Enzymes

9.950Ft

NOW ® Super Enzimes egy enzim keverék , amely támogatja az egészséges emésztést. A készítményben Bromelain, Ökör epe, Pankreatin és Papain Super enzimek segítik az optimális zsírbontást, szénhidrátok és a fehérjék bontását.

Készleten

Leírás

A NOW Super Enzymes azon természetes enzimek egyedülállóan hatékony keveréke, melyek az étkezéseink során bevitt tápanyagok emésztéséért és felszívódásáért felelnek. A Bromelain, Marhaepe, Pankreatin és Papain speciális arányú keveréke optimizálja a zsírok, szénhidrátok és fehérjék lebontását, és azok emésztőrendszerből történő felszívódását.
Támogatja a zsírok, fehérjék és szénhidrátok emésztését. Optimizálja a tápanyagfelvételt.*

Összetvők napi adagban:

  • Calcium (from Calcium Carbonate): 20mg
  • Betaine HCl: 200mg
  • Ox Bile Extract (min. 45% Total Cholic Acid): 100mg
  • Papaya Fruit Powder: 45mg
  • Enzyme Blend: 182mg
  • Bromelain (from Pineapple): 120 GDU
  • Papain (from Papaya): 100,000 Papain Units
  • Cellulase: 10 CU
  • Pepsin: 500,000 Pepsin Units

Egyéb összetevők: cellulóz, szilícium-dioxid, sztearinsav (növényi eredetű), magnézium-sztearát (növényi eredetű), kroszkarmellóz-nátrium bevonat

Nem tartalmaz: búza, glutén, szója, tej, tojás, hal, kagyló, dió összetevőt

Javasolt használat: 1 kapszula naponta étkezés közben

Kiszerelés: 90 db

Gyártó: NOW Foods USA

Minőségét megőrzi: a dobozon jelzett időpontig /hó, év/

Tárolás: száraz, hűvös helyen

Figyelmeztetés:
Csak felnőtteknek.
Forduljon orvoshoz ha terhes / szoptat, gyógyszert szed, vagy valamilyen betegsége van (különösen májproblémák esetén).
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!
Kisgyermektől elzárva tartandó!
Természetes színeltérés előfordulhat ebben a termékben.
Szulfitokat tartalmaz.

Tájékoztatás:
A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!
Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.
A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas!

*Ezeket a megállapításokat, nem értékelték Élelmiszerügyi és Gyógyszerészeti Hatóságok. Ez a termék nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének hatóanyag felhasználásától.