Dr. Baka Edit

Edit portré
Gyógyszerész Ph.D., Upledger Institute Hungary craniosacralis terapeuta képzés 3. szintet
végzett hallgatója

Edit gyógyszerészként végzett a Semmelweis Egyetemen, ahol ezután még Gyógyszerészi kémiából Ph.D. fokozatot szerzett. Mindezt a kémia iránti szeretete inspirálta. Az egyetem után analitikusként dolgozott egy neves gyógyszergyárban. Gyermekei megszületése után azonban eltávolodott a gyógyszerész tudományoktól, és immár négy gyermekes édesanyaként más mederbe terelődött az élete. Figyelme egyre inkább a „szelídebb” gyógymódok felé
terelődött. Gyermekeit és önmagát azóta is alternatív gyógymódokkal, gyógyászattal kezeli és kezelteti. Élete fordulópontja óta elkötelezett híve a homeopátiának és a craniosacralis terápiának.
2020-ban elkezdte az Uplegder Institute Hungary cranisacralis terapeuta képzését, ahol jelenleg is a tanulmányait folytatja, hogy minél magasabb szinten láthassa el pácienseit. A terápia gyermekein és páciensein tapasztalt jótékony testi, és lelki hatása tovább lelkesítette őt a tanulás útján. Nagy hálát érez azért, hogy élete az alternatív gyógymódok irányába terelődött, és rálelt a craniosacralis terápiára, melyben megtalálta élete hivatását.

Hitvallása

Hiszem, hogy az egyensúly és a gyógyulás kulcsa mélyen bennünk rejlik. Az ehhez vezető megfelelő út megtalálása, és végigjárása a kihívás.

Csapatunk további tagjai

Ismerj meg minket! Kattints a képekre a részletes bemutatkozásokhoz!

horvath-tamas
Horváth Tamás
Bodywakes egészségmentor
czicze-beatrix
Czicze Beatrix
Bodywakes lélekmentor
szantaine-zsuzsa-kep
Szántainé Kiss Zsuzsanna
Pénzügyi asszisztens
KovácsFIldikó_profil_kép
Kovács F. Ildikó
Bodywakes egészségmentor
kép_2023-09-20_15-11-22-460 (1)
Eredics – Kalcsics Natália
Bodywakes egészségmentor